Izvor: Kurir.rs
04.08.2022 u 09:21
0

„KORISTE SE PRIGUŠIVAČI, UBISTVA SE VRŠE NA JAVNIM MESTIMA“: Boža Spasić otkrio šta su srpske sačekuše, ali i kako izgledaju mafijaške likvidacije!

Bivši operativac službe bezbednosti Boža Spasić bio je gost jedne emisije tokom koje je govorio o mafijaškim ubistvima i onome što prosečan čovek ne može sam da dokuči.

BIVŠI OPERATIVAC OŠTRO O STEFANOVIĆU I PAPIĆU: „Ovo je nešto najgore što može da se dogodi policiji….“

– Kada govorimo o mafijaškim ubistvima – to su klasična mafijaška ubistva. Čak u međunarodnim krugovima postoji izraz – srpske sačekuše. Ubica iz određenih pozicija, za koje žrtva ne može ni da pretpostavi da može da se nađe, izvrši ubistvo. To su bile sačekuše. Kasnije se taj princip razvodnio. Nije tada bilo profesionalnih ubica kao danas. Počeli su da kopiraju druge mafije. Kosriste se prigušivači, a veliki broj ubistava se vrši na javnim mestima – rekao je Boža Spasić i dodao: 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Kada se uvijaju rafalnom paljbom, tada, zapravo, žele da pokažu nadmoć i uglavnom je više učesnika u tom ubistvu. Kada se radio pištoljima, uvek postoji mogućnost da promašite metu. Duge cevi su potpuno pouzdane – zaključio je.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter