Izvor:
23.03.2018 u 00:09
0

KRAĐA U MUPU: Otišli u policijsku stanicu da izvade pasoš, a onda ih je neko odžepario!

Nataši Simeunović iz Beograda danas je ukraden novčanik sa ličnim dokumentima u zgradi MUP, dok je sa svojim mužem Darkom vadila pasoš za dete od tri meseca.

– Supruga i ja smo oko 12 sati otišli u SUP da izvadimo pasoš bebi od tri meseca. Radnici su bili preljubazni, pustili su nas i preko reda zbog bebe – rekao je Darko Simeunović.

Kako dodaje, pratili su proceduru i ušli u kabinu da se fotografišu, ali u tom trenutku nešto nije htela da radi, pa su prešli u drugu.

– Završili smo fotografisanje i krenuli ka prvoj kabini jer smo u njoj ostavili stvari, a kad sam uzeo jaknu da izvadim novčanik, shvatio sam da nije bio u njoj. Nismo ni slutili da tako nešto može da se desi u srcu MUP. Da li je neko od građana ili možda zaposlenih, ne znamo. Samo molimo ljude koji su uzeli novčanik da ga vrate, jer je u njemu važna dokumentacija koja mi je mojoj ženi potrebna – dodaje Simeonović.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/hrmreza2

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter