Izvor:
10.01.2017 u 15:18
0

Kraj suđenja ZA UNUKU POZNATOG GLUMCA: Preti joj 40 godina robije!

U Višem sudu u Beogradu danas bi trebalo da se održe završne reči na suđenju Teodori Viktorović (40) zbog optužbi da je u martu 2015. godine ubila majku Ljiljanu (61) i babu Ivanku (90) satarom u porodičnom stanu na Vračaru.

Nakon završnih reči tužilaštva i odbrane, sud će zakazati izricanje prvostepene presude.

Viktorovićeva se tereti za teško ubistvo za koje je zaprećena kazna od deset do 40 godina zatvora, a tužilaštvo smatra da je delo izvršila sa umišljajem.

Tokom suđenja Viktorovićeva se branila da nije bila svesna šta čini, a veštaci neuropsihijatrijske struke ocenili su da je masakr počinila u stanju smanjene uračunljivosti.

Teodora Viktorović je, kako se sumnja, satarom ubila majku i baku posle svađe, a zločin je policiji prijavio njen suprug.

U trenutku kada se ubistvo dogodilo, u stanu je bila i Teodorina šestogodišnja ćerka.

Teodora je odvezena na VMA, gde je na odeljenju toksikologije utvrđeno da je u krvi imala čak 3,6 promila alkohola i veću količinu lekova za smirenje.

Ona je diplomirala glumu u klasi Mirjane Karanović i unuka je glumca Mihajla Viktorovića, poznatog po ulozi Ciganovića u “Boljem životu”.

Izvor: Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter