Izvor: KURIR.RS
24.08.2023 u 18:06
0

KUĆA MONSTRUMA IZ GRADAČCA META LOPOVA: Kradljivci provalili u dvorište trostrukog ubice i odneli uređaje

Komšije Nermina Sulejmanovića u ulici Humke u naselju Mionica kod Gradačca u kojoj je u naninoj kući živeo monstrum sa nevenčanom suprugom, tragično nastradalom Nizamom Hećimović, tvrde da je neko ukrao iz šupe ubice nekoliko kućnih uređaja za održavanje domaćinstva.

Komšije ubice Sulejmanovića tvrde da je neko ukrao iz njegove šupe dva trimera i kolica. Povodom ovih tvrdnji još se niko od policije nije oglašavao. Podsetimo, Sulejmanović je 11. avgusta u Gradačcu ubioo svoju nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović, a brutalnu likvidaciju je prenosio uživo na Instagramu. Ubio je i oca i sina, Đengiza i Denisa Ondera, a još tri osobe je ranio.

Podsećamo, Nermin Sulejmanović, koji je počinio trostruko ubistvo, počevši od svoje nevenčane supruge Nizame Hećimović, već je prijavljivan policiji za nasilje u porodici. On je ubio svoju suprugu ispred vikendice u mestu Sibovac, nedaleko od Gradačca, dok je njihova ćerka ležala u lokvi krvi i plakala.

Da li će građani Gradačca platiti sahranu monstruma Nermina? Oglasila se i opština

Kako se moglo videti na uznemirujućem snimku koji je sada obrisan, on je pitao nesrećnu ženu zašto ga je prijavila policiji, a ona je odgovorila „da se bojala za sebe i dete“.

Nakon što je pretukao i ubio svoju nevenčanu suprugu, Nermin je ubio još dvoje ljudi, oca i sina (23), turske državljane, Džengiz Ondera i Džengiz Denisa.

U krvavom piru je ranjena i majka, tačnije supruga ubijenih, koja se nalazi u životnoj opasnosti na Klinici za anesteziologiju i reanimatologiju u Tuzli.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter