Izvor: Telegraf.rs
30.12.2019 u 07:36
0

MAJKA OTKRILA O ČEMU JE RAZGOVARALA SA MONIKOM: Jesam, mamice…

Nakon što je desetog dana potrage pronađena Monika Karimanović (12) iz mesta Suvi Dol kod Niša, društvenim mrežama širi se snimak njene majke Aleksandre, koja je tek saznala da joj je ćerka spasena iz ruku višestrukog silovatelja Ninoslava Jovanovića. 

– Jesam se čula sa Monikom, moje malo dete!Traži da me zagrli, da je zagrlim, da me zagrli – ponavlja usplahirena majka.

– Pitam je da li je gladna, kaže: ‘Jesam, mamice’– otkrila je kako je tačno protekao prvi razgovor od tog kobnog 20. decembra.

– Skupila sam hrabrosti da ne plačem pred njom, ona plače i hoće što pre da odem tamo, ali čekaću poziv policije da mogu da je vidim – kazala je majka.

Prema kasnije pristiglim informacijama, njih dve će zajedno prenoćiti u Kliničkom centru Niš.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter