Izvor: Kurir.rs/Telegraf
01.03.2023 u 10:45
0

„SETILA SAM SE MOJE ANĐE, OBE SU UMRLE U NAJGORIM MUKAMA“: Majka brutalno ubijene devojčice na dečjem rođendanu o novom zločinu u Zaječaru!

 Anđa (3) silovana je i ubijena pre skoro sedam godina a za njenu smrt osuđen je Vladica Rajković na 40 godina robije.

Danijela S., majka male Anđe, devojčice koja je odvedena sa dečjeg rođendana u komšiluku i brutalno silovana i ubijena, ne može da skrene misli sa ubistva malene, takođe iz Zaječara, koju je očuh nasmrt pretukao.

MAJKA UBIJENE DEVOJČICE IZ ZAJEČARA NA SASLUŠANJA: Evo koja kazna joj preti za zlostavljanje i zapuštanje maloletnog deteta!

„Kad vidim porodicu ubice okrenem glavu. Rekli su mi da je Vladicu pre mesec dana posetio otac, brat i snajka. Odneli mu hranu i garderobu, a moje dete trune u zemlji, kaže očajna majka sa živom ranom i posle 7 godina.“

Anđa (3) silovana je i ubijena pre skoro sedam godina a za njenu smrt osuđen je Vladica Rajković na 40 godina robije.

– Čula sam za ubistvo malene. Odmah sam se setila moje Anđe. Obe su ubijene i mučene. Dani mi teško prolaze, stalno mislim na nju – kaže Danijela.

Kako sama kaže najteže joj je što porodica ubice njenog deteta živi blizu nje.

– Kad vidim porodicu ubice okrenem glavu. Rekli su mi da je Vladicu pre mesec dana posetio otac, brat i snajka. Odneli mu hranu i garderobu, a moje dete trune u zemlji. Ubici mog deteta želim da umre u zatvoru – kaže majka Danijela.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter