Izvor: Kurir
24.12.2023 u 17:26
0

MALIŠAN ČIJA JE TRUDNA MAJKA POGINULA KOD TUTINA DAN PRE NESREĆE NAPUNIO 3 GODINE: Slavio je sa mamom, tatom i rodbinom, a onda…

Trudnica M.F. (32) stradala je u tragičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u petak u mestu Batrge kod Tutina kada je sa suprugom N.F. (32) i trogodišnjim sinom vozilom sletela u kanjon Ibra. Kako sazanje Kurir, povređeni mališan je samo dan pre nesreće proslavio rođendan.

– U četvrtak je napunio tri godine, slavio je sa mamom, tatom i rodbinom, a u petak je ostao bez majke i završio je u bolnici. Nadamo se da će uspeti da se oporavi – kažu naši sagovornici.

Podsetimo, M.F. je sa porodicom bila u poseti kod svojih roditelja, a nesreća se dogodila kada su se vraćali za Crnu Goru, na izlazu iz tunela.

Prema rečima našeg izvora upoznatog sa slučajem, na putu nije bilo tragova kočenja, a istraga će utvrditi kako je zaista došlo do nesreće.

– Za volanom vozila tivatskih registacija, odakle je N.F. i gde je porodica živela, bio je N. F., ali je u jednom trenutku izgubio kontrolu i sleteo je u kanjon Ibra dubok više od 100 metara – kaže naš sagovornik.

Trudnica je preminula na licu mesta i nije joj bilo spasa, dok su mališan (3) i otac prevezeni u Opštu bolnicu Novi Pazar.

Dečak je u teškom stanju i on je transportovan za Beograd, dok je otac stabilno i o njemu vode računa u Opštoj bolnici u Novom Pazaru.

Otac i mališan su posle nesreće prevezeni u bolnicu u Novom Pazaru i kako je za Kurir rekao dr Ševćet Hajrović, načelnik hirurških grana u Opštoj bolnici Novi Pazar, dete je kod njih dovezeno bez svesti.

– Dete je zadobilo tešku povredu glave. Polomljene su kosti lobanje i lica. Bio je u stanju hipotermije, jer mu je telo dugo bilo u ledenoj reci. Ima povrede mozga, urađen je CT glave, a zbog teškog stanja on je transportovan u Beograd na Neurohiruško odeljenje – kaže dr Hajrović i dodaje da je otac mališana u stabilnom stanju.

– On ima prelom rebara od prvog do sedmog, izliv krvi u pluća, dreniran je i briga o njemu se vodi u Opštoj bolnici Novi Pazar – dodao je naš sagovornik.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter