Izvor: Kurir
24.12.2023 u 16:13
0

NAŠAO SUMNJIVE PORUKE U ŽENINOM TELEFONU? Zrenjaninac uhapšen zbog SMRTI KOLEGE, meštani o hororu: „Iza 22 sata ZAČULA SE VIKA“

ZRENJANIN – M. S. (48) iz Perleza, uhapsili su pripadnici zrenjaninske policije zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda sa smrtnim ishodom.

Do krvavog sukoba došlo je u njegovoj porodičnoj kući. Kako se u Perlezu moglo čuti, on je nožem teško ozledio kolegu B. G. (54) iz Perleza.

Žrtva i napadač, kažu meštani, dobro su se poznavali. Obojica su paori, vredni i čestiti domaćini, ali je, kako su rekli, “đavo došao po svoje”. Nema zasad pouzdanih informacija zbog čega je M.S. nožem nasrnuo na svog kolegu B.G.

Ima i onih koji misle da je zbog ljubomore M.S. potegao nož nakon što je, navodno, pronašao sumnjive sms poruke u telefonu svoje žene sa kojoj ima petoro dece.

Među porukama su, navodno, bile i one koje je slao B.G. Niko, međutim, od meštana Perleza nije ovog nedeljnog popodneva bio raspoložen da javno iznese svoja saznanja o sukobu dvojice paora koji se, na žalost, tragično završio:

– Nešto iza 22 časa začula se vriska. Nakon toga su ulicu ispunili policijski automobili. Odmah mi je bilo jasno da se nešto strašno desilo. Docnije smo saznali šta se zapravo dogodilo i da je B.G. preminuo – ispričali su nam meštani Perleza i dodali da je, kako su čuli, M.S. nožem više puta izbo B.G.

Fatalna je, navodno, bila povreda arterije na nozi zbog koje je obilno krvario. Oglasila se i zrenjaninska policija i saopštila da je po naredbi Višeg javnog tužilaštva telo je poslato na obdukciju u Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter