Izvor:
24.07.2017 u 16:07
0

MANIJAK NA PREPOZNAVANJU Uhapšen nakon što je devojkama pokazao POLNI ORGAN!

Policija je uhapsila 40-ogodišnjeg manijaka Vanju G. nakon što se u banjalučkom naselju Petra Preradovića skinuo pred grupom devojaka i pokazao im polni organ.

Izvor blizak MUP Republike Srpske objasnio je da je osumnjičeni sproveden na kriminalističku obradu kako bi se utvrdile sve okolnosti napada, ali i utvrdilo da li Vanja G. stoji iza serije do danas nerasvetljenih napada na devojke i maloletnice koji su se u proteklih mesec dana dogodili u strogom centru Banjaluke.

– U proteklih mesec dana bilo je više prijava u kojima se navodilo da nepoznati muškarac napada devojke i preti ime da će ih silovati. Policija će utvrditi da li iza ovih napada stoji upravo osumnjičeni koji je uhapšen u naselju Petra Preradovića – objasnio je izvor “EuroBlica” blizak policiji, dodavši kako će osumnjičeni biti sproveden i na prepoznavanje.

Ono što je posebno interesantno jeste da su se svi napadi na devojke i maloletnice zabeležni u proteklih mesec dana dogodili upravo u neposrednoj blizini naselja Petra Preradovića.

Poslednji napad manijaka u Banjaluci zabeležen je prošle sedmice u strogom centru grada, u blizini Osnovne škole “Ivo Andrić”, koja je, inače, blizu naselja Petar Preradović.

izvor/blic

foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter