Izvor: alo
30.03.2024 u 15:41
2

MIGOVI VOJSKE SRBIJE HITNO DIGNUTI: Nepoznata letelica odbija komunikaciju

Danas u 10.39 časova, stalno zadejstvovane snage za kontrolu i zaštitu suvereniteta vazdušnog prostora Republike Srbije otkrile su nepoznatu letelicu iznad Valjeva, na visini od 5.500 metara, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

Na osnovu naređenja predsednika Republike i vrhovnog komandanta Vojske Srbije Aleksandra Vučića, podignut je dežurni par lovačkih aviona MiG-29, a dežurne raketne jedinice za PVD i radarska sredstva nastavili su sa osmatranjem vazdušnog prostora, prenose Novosti.

PETI DAN POTRAGE: Napetost raste na mestu gde je Danka nestala!

 

U toku navođenja dežurnog para aviona do zone presretanja, cilj se izgubio sa odraza radarskih pokazivača.

Lovci su nastavili let i izvršili pretraživanje zone, po proceduri, sa ciljem potvrde situacije.

Nakon pretrage zone, dežurnom paru lovačkih aviona naređeno je da se vrati na matični aerodrom, dok su ostale snage nastavile sa redovnim praćenjem i osmatranjem vazdušnog prostora.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “MIGOVI VOJSKE SRBIJE HITNO DIGNUTI: Nepoznata letelica odbija komunikaciju”

  1. Očito NATO istražuje naš teren i traži ostavljeni S400 ali kad ga je radarska služba uočila trebalo ga je odmah i skinuti raketom nekog od naših PVO sistema nije trebalo da reaguje baš S400 on neka se čuva ako nas NATO napadne a mogao ga je skinuti i PVO sistemi kupljeni iz Kine. Naši avioni treba da prinudno prizemlje sve avione koji po nama prosipaju Kemtrejse kojima nas truju i istrebljuju Zapadni Satanisti. Svaki takav avijon treba zapleniti a pilota osuditi na robiju a ukoliko nepristane na prinudno sletanje oboriti ga raketom jer u takvim avionima se neprevoze putnici već cisterne raznik kemijskih, bioloških i radioloških supstanci kojima nas uporno truju i istrebljuju uz saglasnost naših režimskih idijota koji za to dobijaju veliki novac kao i piloti koji prosipaju svjesno te otrove i nad nama vrše genocid a za to dobijaju duple plaće.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter