Izvor: BSC Happy
26.03.2024 u 21:54
23

DOBILI SMO STRAŠNE VESTI U POSLEDNJIH 48 SATI, O KOJIMA ĆU VAS OBAVESTITI NAREDNIH DANA: VUČIĆ upozorio naciju i poslao poruku: „Pobediće SRBIJA“

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da su pred našom zemljom teški dani.

Predsednik Vučić se oglasio na Instagramu i najavio da će narednih dana upoznati narod sa svim izazovima.

„Teški dani su pred Srbijom. U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati… Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese, i Srbije i Srpske. Narednih dana upoznaću narod Srbije sa svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sad. Borićemo se. Pobediće Srbija“, naveo je predsednik Vučić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

23 thoughts on “DOBILI SMO STRAŠNE VESTI U POSLEDNJIH 48 SATI, O KOJIMA ĆU VAS OBAVESTITI NAREDNIH DANA: VUČIĆ upozorio naciju i poslao poruku: „Pobediće SRBIJA“”

  1. jel to od tvojih prijatelja, solca, makrona, hila, bajdena klintona, zelenskog, od enver hodze… sa svima njima rujno vino sibpio i na jebidi mater si. Jel o njima imas vesti.

    2
    1
    Odgovori
  2. Sutra siptari u savet evrope ulaze patrioti Srbije treskamo se odbijamo ali vazno je sacuvati mir i investicije po svaku cenu sedimo zajedno posle par dana kao da nije sve dogovoreno nemogu da verujem kako nema niko savesti prema napacenom narodu u joznoj pokraini

    3
    0
    Odgovori
  3. Ma da treskamo se protestujemo a sutra nastavljajuci eu put zajedno sa siptarima sedimo u savetu evrope kao sto sve najavljuje Dusan Janjic sve je to davno dogovoreno sad vazne su investicije put u evropu po svaku cenu a kosovo nezavisno pa nezavisno srbi se sele pa sele

    2
    0
    Odgovori
  4. Hoće li obraćanje da bude redovno ili vanredno pošto je malo gosin predsednik stao pa možda Sad pohvatamo red. Šta je redovno a šta je vanredno i da li je ovo prethodno bilo vanredno a ovo će da bude redovno ili kako. A to šta će da nam saopšti pa to i nije toliko bitno. U suštini sva ta saopštenja se svode na isto,mnogo smo jaki i niko nam ništa ne može ali ćemo da damo sve što od nas traže.

    4
    1
    Odgovori
  5. Ovaj redovno upada u teška depresivna stanja kad se o njemu lično radi ali se redovno i poistovecuje sa narodom ma da to nema nikakve veze jedno s drugim.

    2
    1
    Odgovori
  6. Ti si dobio strašne vesti,ne izjednacavaj sebe sa narodom,ti nisi Srbija,ono sto si radio nema veze sa narodom jer je narod čist kao suza pa mu ništa ne može ni faliti.

    3
    1
    Odgovori
  7. Kada bi se svi ujedinili bilo bi lakše . Šta je teško misliti isto kada ti je država u pitanju , kada se boriš protiv onih koji se bore za svoje interese koji su usput i nelegalni .

    3
    0
    Odgovori
  8. Da. Da POBEDICEMO. SRBIJA. CE ÜOBEDITI TU. FASISTICKU OLOS. STO. DOLAZI SA. ZAPADA. I SRPSK. REPUBLIKA CE. POBEDITI I KOSOVO I METOHIJU CEMO. VRATITI. NASU POKRAJINU UKRADENU ZIVJELA. SRBIJA. ZIVJELA. REPUBLIKA. SRPSKA. ZIVEO. PRES. VUCIC. ZIVEO PRESEDNIK RUSIJE PUTIN

    8
    0
    Odgovori
  9. Ili je gospodin izdao svoj narod (injekcije) ili se vjesto pretvara da samo ide u korak sa crnom vampirskom oligarhijom a ceka povoljan trenutak?

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter