Izvor:
04.04.2017 u 19:16
0

MONSTRUM SE NE KAJE: Ubica trogodišnjakinje osuđen na 40 godina zatvora!

Viši sud u Zaječaru osudio je danas na jedinstevu kaznu zatvora presudu od 40 godina Vladicu Rajkovića (28) iz sela Vratarnica jer je prošlog leta silovao i ubio trogodišnju devojčicu Anđelinu Stefanović, kao i jer je ubio Draganu Stanković nekoliko godina ranije.

To je maksimalna kazna koja je mogla da se izrekne optuženom po pravilima srpskog zakonodavstva. Ovo je prvostepena presuda, na koju i Rajković ima pravo da se žali Apelacionom sudu.

Njemu je danas takođe produžen pritvor. Rajković (28) je na početku suđenja 7. marta priznao da je odgovoran za smrt trogodišnje devojčice, ali je negirao da ju je ubio i silovao.

On je tvrdio da je devojčicu, koju je oteo sa rođendana svoje jednogodišnje bratanice 9. jula 2016. godine, nosio na ramenima te da su zajedno pali, negirajući navode optužnice – da ju je udario kamenom (prečnika 25 sa 30 centimetara) po glavi.

Takođe je negirao da ju je silovao. On je optužen da je devojčicu odveo je do šume udaljene oko 700 metara od prvih seoskih kuća i tu je u jarku silovao.

Nakon toga, detetu je, kako se sumnja, presudio udarcima kamenjem i rukama.

Tanjug
Foto:Alo/Facebook

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter