Izvor: INFORMER
30.03.2024 u 22:15
0

MUP OBUSTAVIO PRETRAGU BORSKOG JEZERA: Granična policija obavlja istragu na Vrškoj čuki u cilju pronalaska male Danke

Policijske snage dolazile su i odlazile u pratnji specijalaca na kvadovima. Obavešteni smo da će biti pretraženo Borsko jezero, ali je MUP rekao da do toga neće doći jer se ne radi o ubistvu

U PU Bor, javlja naša novinarka, došao je Dankin otac Miloš u pratnji svojih roditelja, a policija radi na tome da njegov iskaz uskladi sa platformom „Pronađi me“.

 

 

– Naša ekipa je posetila granični prelaz Vrška čuka u cilju da utvrdi da li su spekulacije da je dete van zemlje istinite i kako naša policija obavlja istragu na samoj granici – zaključila je Jović.

Podsetimo, Miloš Ilić, otac male Danke je ispitan o svim okolnostima nestanka deteta, šta tačno zna o tome, ali i u kakvim je odnosima sa suprugom Ivanom, majkom deteta. Odmah nakon iskaza, on je poligrafski testiran, dok majka nije, jer je u drugom stanju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter