Izvor: KURIR
30.03.2024 u 22:27
0

IVANA ILIĆ ISPRED KUĆE SA POLICAJCIMA: Inspektori je izveli na mesto nestanka, to je GLAVNO PITANJE

Miloš i Ivana Ilić, roditelji dvogodišnje Danke čiji nestanak je majka prijavila u utorak u 13. 45 sati, i danas su proveli ceo dan u policiji gde su ponovo ispitani, a nadležno tužilaštvo je, naložilo veštačenje Ivaninog telefona kako bi se što preciznije utvrdilo sve vezano za nestanak male Danke i otklonile eventualne sumnje.

– Veštačenjem će biti utvrđeno da li su poruke i pozivi sa Ivanog telefona brisani, kao i zbog čega. Ukoliko jesu, policija će svakako imati uvid u sve i podaci će biti povraćeni. Takođe se proveravaju i dostupni snimci sa kamera za video-nadzor, kao i bazne stanice preko kojih može biti utvrđeno ko se kretao u rejonu u kom je devojčica nestala – kazao je izvor Kurira govoreći o potrazi za Dankom Ilić.

Borska policija

Otac ponovo na saslušanju

Miloš Ilić, otac male Danke, pojavio se danas oko 14 sati, u pratnji roditelja, u policiji u Boru gde je došao na novi informativni razgovor u vezi sa nestankom ćerke. On se, inače, oglasio kasno preksinoć na Instagramu gde je objavio fotografiju nestale ćerke i poslao poruku da se i dalje nada je devojčica dobro i da će biti nađena živa i zdrava. Danas je, međutim, obrisao svoj nalog na ovoj društvenoj mreži.

Policija je, da podsetimo, u petak uveče pregledala garaže, ostave i druge objekte svih meštana Banjskog Polja, ali nisu našli ništa sumnjivo.

Policija je, kako Kurir nezvanično saznaje, i danas sa Ivanom Ilić išla na mesto gde je njena ćerka nestala u Banjskom Polju kod Bora.

– Inspektori su od Ivane tražili da im detaljno rekonstruiše njeno i kretanje njene ćerke, da im pokaže svaki korak i detalj koji su prethodili nestanku. Majka je objasnila tačno gde se ko nalazio od njih neposredno pre i u momentu kad je devojčica nestala – kaže izvor Kurira.

 

MUP OBUSTAVIO PRETRAGU BORSKOG JEZERA: Granična policija obavlja istragu na Vrškoj čuki u cilju pronalaska male Danke

 

 

Potraga helikopterima

Policija je danas, osim dosadašnjeg načina pretraživanja, teren nadzirala i iz helikoptera koji su nadletali deo oko Banjskog Polja odakle, a dolazak helikoptera uneo je pometnju među meštanima.

– Svi su iz okolnih kuća izašli kako bi videli o čemu se radi. Helikopterska jedinica MUP-a Srbije sporo je obletala će delove obližnje šume sa male visine, a leteli su sve do pojate gde je Danka poslednji put viđena. S druge strane, druga helikopterska jedinica nastavila je svoju putanju u drugom pravcu, sa suprotne strane mesta gde je devojčica nestala, dok je ceo fokus prve letelice oko područja pojate. Delovalo je kao da će se pretraživati i Borsko jezero, ali potraga nije otišla u tom pravcu – kaže naš izvor.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter