Izvor: Happy BSC
26.02.2024 u 12:38
0

MUŠKARAC MAMIO DEČAKE NA NIŠKOM BUVLJAKU! Jednom od njih dao ŠOKANTNU ponudu – odmah je uhapšen

D.M. se navodno za vikend u subotu susreo sa dvojicom maloletnika na niškom buvljaku gde se verovatno sve i odigralo

Niška policija uhapsila je D.M.(53) iz sela kod Niša jer je navodno hteo oralno da zadovolji jednog maloletnika dok je drugi to snimao kamerom mobilnog telefona.

– Ono što trenutno može da se kaže je da je krivično delo kvalifikovano kao nedozvoljene polne radnje. Osumnjičeni je trenutno ovde kod nas u tužilaštvu i saslušanje je u toku – rekao je portparol Osnovnog javnog tužilaštva Vladimir Stanojević.

Za sada nezvanično saznajemo da su u pitanju dečaci stari 11 godina.

D.M. se navodno za vikend u subotu susreo sa dvojicom maloletnika na niškom buvljaku gde se verovatno sve i odigralo. Na neki način ih namamio u jednu oronulu zgradu pored buvljaka u Nišu. Potom je jednog dečaka mazio po polnom organu da bi kasnije hteo da ga oralno zadovolji. Drugi maloletnik je to snimao i navodno snimak postavio na neku od društvenih mreža.

Kako saznajemo, D.M. se često odaje alkoholu, a inače je beskućnik koji ima prebivalište u okolnom selu. U toku dana će se znati da li će ovom osumnjičenom pedofilu biti određeno zadržavanje u pritvoru.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter