Izvor: Alo
09.04.2024 u 18:34
0

NAČELNIK UKP CMOLIĆ O RANIJIM IZJAVAMA POVODOM UBISTVA MALE DANKE „Moje reči su izvučene iz konteksta…“

Načelnik UKP Cmolić istakao je da nije imao nameru da nikoga uvredi, kao i da su njegove reči izvučene iz konteksta. Ističe da je najvažnija stvar lišavanje slobode osumnjičenih za nestanak i teško ubistvo devojčice Danke

„Moje reči su izvučene iz konteksta i žao mi je ako se iko osetio uvređenim i povređenim“, kaže za „Blic“ Ninoslav Cmolić, načelnik Uprave kriminalističke policije.

– Kao policijski službenik i visoki oficir policije koji je rukovodio akcijama rasvetljavanja najtežih i najsloženijih krivičnih dela, kao neko ko je završio srednju školu unutrašnjih poslova, policijsku akademiju i specijalističke studije na Pravnom fakultetu u Beogradu i kao istinski patriota i profesionalac – nijednom rečju nisam imao nameru da uvredim nikoga, a pogotovo ne naše nacionalne manjine – kaže Cmolić.

Cmolić ističe da je najvažnija stvar lišavanje slobode osumnjičenih za nestanak i teško ubistvo devojčice Danke.

– Ja sam govorio o mučnom i mukotrpnom radu na pronalasku izvršioca ovog gnusnog zločina koji je šokirao celu Srbiju – kaže Cmolić.

Cmolić je na ovaj način odgovorio na kritike iz dela javnosti da se u komentarisanju policijskog rada na pronalaženju osumnjičenih za ubistvo devojčice Danke Ilić iz Bora u jednom trenutku nekorektno izrazio o pripadnicima vlaške nacionalne manjine.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter