Izvor: INFORMER
28.03.2024 u 14:49
1

NAJNOVIJE VESTI: Istragu nestanka male Danke preuzeli najbolji inspektori beogradskog UKP!

Nezvanična informacija da su roditelji male Danke Miloš i Ivana prebačeni u Beograd ispostavilo se nije tačna, ali je tačno to da su najbolji inspektori UKP otišli u Bor gde zajedno sa kolegama iz tog grada istražuju ovaj slučaj kakav Srbija ne pamti.

Nezvanična informacija da su roditelji male Danke Miloš i Ivana prebačeni u Beograd ispostavilo se nije tačna, ali je tačno to da su najbolji inspektori UKP otišli u Bor gde zajedno sa kolegama iz tog grada istražuju ovaj slučaj kakav Srbija ne pamti.- Majka i otac nestale devojčice ispituju se odvojeno, to je sve što u ovom trenutku mogu da vam kažem – rekao je naš izvor.

 

 

 

Podsetimo, zbog nestanka Danke Ilić (2) sinoć se po prvi put u Srbiji aktivirao sistem popularno nazvan „amber alert“, zvaničnog naziva „Pronađi me“, kojim se javnost hitno obaveštava o nestanku deteta.

Policija je najpre pokrenula potragu, a potom je obustavila pošto je sve detaljno pregledano, ali je istaga nastavljena i dalje i to u više pravaca

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “NAJNOVIJE VESTI: Istragu nestanka male Danke preuzeli najbolji inspektori beogradskog UKP!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter