Izvor:
25.12.2019 u 15:25
0

NAĐENA MONIKINA KOSA Malčanski berberin u obruču u selu Orešac! Čeka se hapšenje!

U jednom selu u okolini Knjaževca, u obijenoj kući, pronađena je kosa za koju se sumnja da je od dvanaestogodišnje Monike Karimanović (12) koja je nestala pre pet dana u naselju Brzi Brod kod Niša.

Malčanski berberin je lociran i čeka se na njegovo hapšenje. Policija, meštani, žandarmerija su na terenu i čeka se da otmičar bude uhapšen.

Policija obavlja uviđaj u kući u selu Orešac kod Knjaževca, u kojoj su, po svemu sudeći, prenoćili oteta devojčica Monika i kidnaper.

Forenzičari detaljno ispituju svaki kutak. Sumnja se da je to mesto gde je otmičar ošišao dvanaestogodišnju devojčicu. Kako se nezvanično saznaje, u kući su nađeni tragovi njene kose odnosno šišanja, flaša soka i keks. Kako se saznaje, u ovom selu obijeno je više kuća iz kojih je uzimana hrana.

ON JE UMEŠAN U NESTANAK MALE MONIKE Policija traga za otmičarom iz Niša

Prema nezvaničnim informacijama, Monika je viđena je danas kod pruge Niš – Zaječar u mestu Podvis, kako su rekli svedoc Malčanski berberin je viđen kako je vuče živu.

Podsetimo, mala Monika nestala je prošlog petka u 7.25 sati kada je krenula u školu, a kada ju je zabeležila i nadzorna kamera sa obližnjeg objekta. Tri minuta kasnije jednostavno je nestala.

NIŠ NA NOGAMA, KRENULA POTRAGA Ceo grad traga za Monikom (6)

Prema najnovijim, ali nezvaničnim informacijama, dosad su pronađeni Monikin školski ranac i jakna koja navodno pripada Ninoslavu J. zvanom Mlačanski berberin, za kojim sve raspoložive snage niške policije tragaju u sumnji da je oteo devojčicu (12).

Inače, Ninoslav J. je pre 25 godina silovao jednu ženu i devojčicu, a kada je pušten 2005. godine na uslovnu slobodu napastvovao je dve devojčice od 12 godina. Obe je prethodno ošišao, a jednu je uspeo da siluje dok je drugu pokušao, ali nije uspeo.

Kada je izašao iz zatvora i odmah se "bacio na slanje poruka" preko Fejsbuka, a zbog proganjanja žena je uhapšen i određen mu je pritvor od 48 sati.


PROČITAJTE I OVO

NAĐENA MONIKINA KOSA Malčanski berberin u obruču u selu Orešac! Čeka se hapšenje!

DECA RAĐAJU DECU Tinejdžerke, poslušajte ove savete ginekologa (VIDEO)

DANAS PADAJU SVE TAJNE UBISTVA PEVAČICE Svedoci brat, snaja, sin Uroš i roditelji!

TERZA ŽENI SINA Pogledajte Crnogorsku – snajku direktora Zvezde


– On je kao klinac i kao dečak mnogo zlostavljan u selu. Mnogo puta je bio tepan do krvi. To se događalo i kada je izras’o u momka. On je čovek tako tunjav, kako bi se reklo i događalo se da devojčice nahuškaju dečake, a ovi ga izbiju. On nikada nije imao pravog drugara. Često su ga zvali "retardirani". Između ostalog bio je i tvrdoglav malo. Zato mnogi, ako ne i svi u selu misle da je to samo njegov bes inicirao i sve je ovo njegova osveta. Jeste to izopačeno što radi, ali posle godina maltretiranja on je verovatno u svojoj glavi morao da tako nešto učini – pričali ranije meštani u selu Malča.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter