Izvor: BSC HAPPY
12.08.2023 u 10:18
0

NAĐENA U LOKVI KRVI: Beba kojoj je MONSTRUM ubio MAJKU pred očima primljena u bolnicu!

Devetomesečna devojčica koja je prisustvovala ubistvu majke, koju je usmrtio Nermin Sulejmanović, hospitalizovana je u UKC Tuzla na Odeljenju pedijatrije jer je pronađena u lokvi krvi.

Kako javljaju lokalni mediji, beba će po svemu sudeći biti predata u nadležnost Centra za socijalni rad.

Podsećamo, Sulejmanović je prvo pretukao pa ubio njenu majku, a sve to prenosio uživo putem društvenih mreža. Potom je ubio još dve osobe, nekoliko ranio i na kraju izvršio samoubistvo.

OVO JE VIKENDICA SMRTI GDE JE NERMIN BRUTALNO PREBIO, PA LIŠIO ŽIVOTA SUPRUGU: Oteo je od tetke, pa je doveo OVDE (VIDEO)

Jedna od ranjenih žena je i dalje u teškom stanju, saopšteno je iz UKC Tuzla.

– Nakon operativnog zahvata nalazi se u jedinici za intenzivno lečenje. Priključena je na mašinu za veštačku ventilaciju i nalazi se u teškom stanju –  u UKC Tuzla.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter