Izvor: Kurir.rs
20.08.2022 u 11:09
0

NAKON ŠTO JE KRVNIČKI IZBO MLADIĆA U ŽELEZNIKU – NEGIRA KRIVICU: Više javno tužilaštvo ima pune ruke posle, ovaj slučaj intrigira mnoge!

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušan S.M. (26) zbog sumnje da je 18. avgusta u večernjim satima u jednoj kladionici u Železniku, nakon svađe, nožem naneo dve ubodne rane u predelu grudi 33-godišnjem muškarcu, a potom pobegao sa lica.

UHAPŠEN NAPADAČ IZ ŽELEZNIKA POŠTO JE IZBO MLADIĆA NOŽEM: Pokušao da se sakrije u šumi, ali je ubrzo dolijao!

S.M. se na teret stavlja krivično delo ubistvo u pokušaju, navodi se u saopštenju tog tužilaštva.

On je na saslušanju kratko je izjavio da ne priznaje krivično delo koje mu se stavlja na teret, ali da se ne seća detalja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nakon saslušanja postupajući tužilac je predložio sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da osumnjičenom odredi pritvor da ne bi uticao na svedoke i da ne bi ponovio ili dovršio krivično delo u kratkom vremenskom periodu.

Nakon izvršenog krivičnog dela okrivljeni je pobegao motorom sa lica mesta, ali ga je policija ubrzo pronašla i uhapsila.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter