Izvor:
16.12.2019 u 14:45
0

NE MISLIM DA JE TO VEZANO ZA SPORT: Proslavljeni fudbaler se oglasio povodom slučaja Milana Gurovića!

Proslavljeni fudbaler, Dušan Savić, tokom jednog intervjua, između ostalog, prokomentarisao i slučaj Milana Gurovića, koji je dobio deset meseci kućnog zatvora zbog nasilja u porodici.

GUROVIĆ TUKAO SUPRUGU I ĆERKU: Krivična prijava za bivšeg košarkaša za nasilje u porodici!

-Ne mislim da je to vezano za sport. Ne znam šta se ovde dešavalo i ne bi se zaletao i osuđivao ili branio Gurovića- rekao je Savić i dodao

ISPOVEST TANJE GUROVIĆ Udarao me je po glavi, pala sam, a on je nastavio da se iživljava!

-Pa dobro, to ne znači mnogo ako je priznao krivicu, ali hoću da kažem, ukoliko je zaista tačno da je i ženu i ćerku maltretirao, tukao ili šta su mu već stavili na teret, onda je to za mene strašno, neshvatljivo i za svaku osudu. Pogotovo što je on javna ličnost i nekadašnji košarkaš koji bi trebalo svojim ponašanjem, posebno u radu sa mladim košarkašima, da bude primer čoveka koji poštuje fer-plej. Ovakva vrsta ponašanja je za mene sramna i neprihvatljiva- zaključio je proslavljeni fudbaler.

MILAN GUROVIĆ OSUĐEN NA 10 MESECI: Košarkaš priznao da je tukao suprugu i ćerku!

Podsetimo, Gurović je priznao krivicu za nasilje u porodici i određena mu je zabrana prilaska supruzi i kćerki, kao i deset meseci kućnog zatvora.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter