Izvor: kurir.rs
01.08.2023 u 12:06
0

NE POZNAJEM GA: Ranjeni policajac šokirao inspektore policije

B.T. (26) suspendovani policajac iz Beograda koji je u nedelju ranjen u restoranu na Autokomandi o muškarcu koji ga je upucao sa tri hica u stomak i ruke rekao je da ga "ne poznaje"

Beogradska policija po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu juče je uhapsila dva muškarca koji su osumnjičeni da su pomogli oštećenom da sakrije pištolj, koji je neovlašćeno nosio.

Potraga za pucačem koji je starosti oko 30 godina, visine 180 centimetara i krupnije građe je u toku. Njega je snimila kamera restorana i okolne, ali je u trenutku napada imao fantomku.

P.D. (53) i N.B. (32) danas će biti saslušani u tužilaštvu zbog sumnje da su izvršili pomenuto krivično delo neovlašćeno nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD NOVIH BANOVACA: Lančani sudar 5 automobila i kamiona

P.D. je, kako se sumnja, svojim taksi vozilom odvezao oštećenog B.T. u Urgentni centar, gde je N.B. uzeo pištolj iz automobila i odneo ga sa sobom, te ga sakrio u Velikom Mokrom Lugu.

– Suspendovani policajac u restoran je došao sa pištoljem za koji nije imao dozvolu. Oduzeto oružje je poslato na veštačenje – kaže naš izvor.

Podsećanja radi, Bojan je sa dvojicom drugova sedeo u restoranu. Sumnja se da je došlo do svađe sa napadačem koji je otišao po pištolj i fantomku i ispalio četiri hica. Bojana su tri pogodila u stomak i ruku.

On je operisan i njegovo stanje se prati u Urgentnom centru.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter