Izvor: Informer
29.08.2023 u 17:56
0

„NEKA SU PROKLETI, UBILI SU MI DULETA MOG, KAKO ĆU BEZ SINA“: UCVELJENA MAJKA nesrećnog DUŠANA (47) kome MONSTRUM oduzeo život pred SINOM

Dušan A. (47) iz Kovačevca, koji je sinoć ubijen u jednoj kafani u okolini Mladenovca, navodno je pre zločina častio celu kafanu pićem, a između ostalog i osumnjičene za njegovo ubistvo!

Kako je Informer već pisao zbog učestvovanja u tuči koja je prethodila zločinu uhapšeni su S.M. (28), S.D. (31), P.B. (38), P.M. (34), J.M. (40) i S.S. (33) koji se nalaze na snimku.

Podsetimo, Dušan je ubijen sinu pred očima, s kojim je sedeo za stolom u kafani kad je izbila tuča u Mladenovcu. Majka ubijenog Dušana A. (47), koga su krvnički ubili u kafani u okolini Mladenovca, ne može da dođe sebi od bola i tuge.

– Neka su prokleti, ubili su mi Duleta mog. Kako ću bez mog sina – jedva je izustila.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter