Izvor: kurir
29.08.2023 u 16:50
0

SUĐENJE BELIVUKU I MILJKOVIĆU: Sestra ubijenog Milana Ljepoje za govornicom, u sudnicu uveden i Belivuk

U Specijalnom sudu u Beogradu danas je rođena sestra Milana Ljepoje, kojeg su kako se sumnja ubili pripadnici grupe Veljka Belivuka i Marka MIljkovića, rekla da njen brat nije bio pripadnik nijedne kriminalne grupe.

Inače, sestra Milana Ljepoje, u drugom je stanju pa joj je sudija ponudila da sedi dok svedoči, ali je ona izjavila da može da stoji.

– Ja sam Milanova rođena sestra. U suštini, sve informacije sam dobijala od drugih ljudi, jer je Milan sa suprugom živeo u Beogradu, a ja sa svojim suprugom u Nišu. Poslednji put sam ga videla u novembru 2020. U decembru smo imali samo kontakt telefonom – rekla je kratko Milena Ljepoja.

OPSADNO STANJE PRED SPECIJALNIM SUDOM: Nastavlja se suđenje Belivukovoj grupi!

Milena Lj. je rekla da se pridružuje krivičnom gonjenju pripadnika grupe i da ističe imovinsko-pravni zahtev. Svedok je rekla da zna da je nadimak njenog brata bio Mance, dok se na kriptovanoj mreži „Sky“ zvao „Zvonce“. Odgovarajući na pitanja Belivuka da li je Ljepoja učestvovao u atentatu na Radoja Zvicera u Ukrajini, Milena LJ. je rekla da nema sazanja o tome.

Belivuk: Odakle zna da je njen brat imao skaj telefon? Ljepoja: Milan mi je rekao. Belivuk: Otkud zna da je bio Zvonce na skaju?

Ljepoja: Rekli su mi ljudi koji su imali skaj, bilo im je to simpatično. Belivuk: Da li joj je poznato da li je njen brat bio pripadnik organizovane kriminalne grupe?

Ljepoja: Ne, nije bio pripadnik. Negirala je ona navode Belivuka Belivuk: Da li zna da je imao kontakte sa škaljarskim klanom?

Ljepoja: Ne, ja o tim kriminalnim grupama ne znam ništa. Belivuk: Da li zna da je neko od nas pretio njenom bratu? Ljepoja: Ne, nismo živeli zajedno.

Belivuk: Da li zna da je njen brat radio na pripremi likvidacije mene i Miljkovića?

Ljepoja: Koliko znam, moj brat nije znao ni ko ste vi.

Pitanja će sledeći postavljao optuženi Miljković. koji je pitao da li je upoznata sa učešćem njenog brata u pokušaju atentata na Radoja Zvicera

Sudija je odredila pauzu od 30 minuta nakon koje treba da svedoči Ljepojina supruga. Pre Milene LJ. svedočio je otac ubijenog Lazara Vukićevića, a pre njega i supruga ubijeno Gorana Veličkovića.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter