Izvor:
16.08.2016 u 20:41
0

NESREĆA NA GRADILIŠTU: Na Karaburmi pet radnika povređeno, DVA TEŽE!

Pet radnika povređeno je na gradilištu u beogradskom naselju Karaburma dok su se na platformi za podizanje tereta spuštali sa stambene zgrade, saopštilo je danas Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Dva radnika su teže, a tri lakše povređena juče oko 16.45 sati, a kako je saopšteno, prema do sada utvrđenim činjenicama, oni su samoinicijativno odlučili da se sa objekta koji se nadziđuje spuste platformom namenjenom podizanju tereta, koja se srušila kada su bili u nivou između prvog i drugog sprata.

Povređene radnike je angažovalo preduzeće "Cvet DMB inženjering" koje izvodi radove na toj lokaciji, a radovi nisu bili prijavljeni, saopštava ministarstvo.

Inspektori rada su odmah po saznanju za nezgodu u Ulici Salvadora Aljendea izašli na lice mesta i započeli nadzor, a nakon utvrđivanja svih relevantnih činjenica‚ inspekcija će preduzeti zakonom propisane mere, navodi ministarstvo.

Tanjug
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter