Izvor: informer
03.04.2024 u 13:26
4

NEŠTO SE DEŠAVA U BANJSKOM POLJU: Ponovo blokiran prilaz kući Dankine majke

Policija je blokirala prilaz kući porodice Dragomirović, tačnije porodice Dankine majke Ivane Ilić

Kako javlja ovaj list, pre par minuta automobil je blokirao prolaz prema imanju Dragomirovića u Banjskom Polju.

Prema prvim nezvaničnim infomacijama, UKP inspektori su doveli starijeg čoveka kako bi ih sproveo po imanju.

Podsetimo, psi tragači pretražuju okolinu dvorišta porodice Dragomirović, čak i šut koji su nedavno izbacili van imanja. Detaljno se češlja taj deo terena u Banjskom Polju.

Takođe, dok su svi delili objave da je devojčica nestala i da je svaki sekund bitan da bi se tako malo dete pronašlo, porodica njene majke, Dragomirovići su, verovali ili ne, potragu obustavili na neko vreme.

Pretražuje se parcela preko puta kuće

Na mestu pretrage pojačan je broj policajaca sa psima tragačima, pretražuje se parcela koja se nalazi preko puta kuće gde je devojčica poslednji put viđena.

Apel MUP-a medijima

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na predstavnike medija da pripadnike MUP-a koji rade na slučaju nestanka dvogodišnje Danke Ilić, ne pozivaju direktno na službene brojeve telefona za informacije, izjave, gostovanja i omoguće im da nesmetano obavljaju svoj rad, saopštio je MUP.

 

„Podsećamo da se prema procedurama Ministarstva, komunikacija i saradnja sa medijima odvija isključivo preko Odeljenja za medije i komunikacije“, navodi MUP.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

4 thoughts on “NEŠTO SE DEŠAVA U BANJSKOM POLJU: Ponovo blokiran prilaz kući Dankine majke”

  1. Treba potražiti trenutna događanja poznati umjetnika,koji „prodaju „svoje lične probleme da bi skrenuli pažnju sa sebe,ja lično mislim da među njima ima takvih koji se bave visokim kriminalom ,više neko umjetnošću,pjevanjem ili već?

    0
    0
    Odgovori
  2. Treba potražiti trenutna događanja poznati umjetnika,koji „prodaju „svoje lične probleme da bi skrenuli pažnju sa sebe,ja lično mislim da među njima ima takvih koji se bave visokim kriminalom ,više neko umjetnošću,pjevanjem ili već?

    0
    0
    Odgovori
  3. Treba potražiti trenutna događanja poznati umjetnika,koji „prodaju „svoje lične probleme da bi skrenuli pažnju sa sebe,ja lično mislim da među njima ima takvih koji se bave visokim kriminalom ,više neko umjetnošću,pjevanjem ili već?

    0
    0
    Odgovori
  4. Treba potražiti trenutna događanja poznati umjetnika,koji „prodaju „svoje lične probleme da bi skrenuli pažnju sa sebe,ja lično mislim da među njima ima takvih koji se bave visokim kriminalom ,više neko umjetnošću,pjevanjem ili već?

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter