Izvor: BETA
03.04.2024 u 14:09
1

Srpski državljanin nožem ubo muškarca na pumpi u Severnoj Makedoniji

Osnovno tužilaštvo u Đevđeliji saopštilo je da je pokrenulo postupak protiv državljanina Srbije koji se na benzinskoj pumpi u Josifovu ponašao nasilno i nožem ranio jednog muškarca.

Kako se navodi u saopštenju, srpski državljanin, koji je osumnjičen za krivično delo „nasilje“, 31. marta je, u ranim jutarnjim časovima, izvršio „grubo nasilje nad licem u ugostiteljskom objektu na benzinskoj pumpi u Josifovu“, selu na jugu Severne Makedonije.

„Dok su oštećeni i društvo od 15-20 ljudi, njegovih prijatelja, u restoranu proslavljali rođenje novorođenčeta, osumnjičeni je sedeo za drugim stolom sa još jednom osobom. Njih dvojica su pod dejstvom alkohola počeli da lome, udaraju u televizor i prete vlasniku objekta, koji ih je zamolio da odu jer su postali agresivni“, navodi đevđelijsko tužilaštvo.

Dodaje da su njih dvojica, „ogorčeni jer su izbačeni, otišli ​​iz zgrade do svog kamiona, nakon čega se osumnjičeni vratio do ulaza gde se nalazio oštećeni, koji je u tom trenutku razgovarao telefonom“.

„Bez posebnog povoda i razloga, naleteo je na žrtvu i ubo ga nožem u levu stranu grudnog koša, nanevši mu ubodnu ranu. Osumnjičeni je odmah pobegao, trčeći ka kamionu, ali su ga zaustavili ljudi koji su bili gosti u restoranu“, piše u saopštenju Osnovnog javnog tužilaštva u Đevđeliji.

Dodaje se da je osumnjičeni državljanin Srbije „nasiljem izazvao osećaj nesigurnosti, opasnosti i straha i kod ostalih gostiju“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “Srpski državljanin nožem ubo muškarca na pumpi u Severnoj Makedoniji”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter