Izvor: Tanjug
02.06.2022 u 07:26
0

NOĆ U BEOGRADU: Požar na Ledinama, tri saobraćajke i 97 intervencija Hitne pomoći

Na Ledinama je noćas izbio požar u kome nije bilo povređenih osoba, a tri osobe su zadobile lakše povrede u saobraćajnoj nezgodi u Višnjici, rečeno je u Hitnoj pomoći.

MONSTRUOZNA PORUKA POSLATA ŠKOLAMA: Krv hiljada srpske dece teći će morem (FOTO)

U Sremskokarlovačkoj ulici na Ledinama u 01.21 sat izbio je požar, a za ekipe Hitne pomoći koje su izašle na lice mesta nije bilo posla, pošto nije bilo povređenih lica. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Tokom noći desile su se i tri saobraćajne nezgode, a u jednoj od njih u Višnjičkoj ulici, kod tržnog centra Big Fešn, u 21.40 lakše su povređene tri osobe i prevezene su na VMA.

Ekipe beogradske Hitne pomoću obavile su noćas 97 intervencija, od čega 28 na javnim mestima, najviše zbog psihijatrijskih i alkoholisanih osoba. 

Za pomoć su se još javljali hronični bolesnici, najčešće hipertenzičari, kardiovaskularni pacijenti i astmatičari.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter