Izvor:
04.11.2017 u 23:24
0

NOVI DETALJI PUCNJAVE U NOVOM PAZARU: Uhapšen pomagač u zločinu!

Novopazarska policija uhapsila je Ismaila K. (34) zbog sumnje da je pomogao osobi koja je u ponedeljak veče pucala i ranila Semira M. (30) ispred jednog kafića u Ulici generala Živkovića u ovom gradu, a za kojom se još uvek traga.

– On je uhapšen zbog sumnje da je učestvovao u pripremi, odnosno obezbedio logistiku napadaču. Tereti se pomaganje u pokušaju ubistva i određen mu je pritvor do 48 sati – kaže izvor iz istrage i dodaje da osoba koja je pucala još uvek nije identifikovana.

Prema našim saznanjima, povređeni Semir M. je policiji rekao da nije dobro video ko je pucao u njega, ali je izrazio sumnju da je napad organizovao ili izvršio A.Š. koji se iste noći sam javio policiji.

On je nakon saslušanja pušten da se brani sa slobode, jer nije bilo dokaza da je umešan u napad.

U Semira M. je pucano iz vozila u pokretu, a jedan metak ga je pogodio u natkolenicu i polomio mu butnu kost.

Pomoć mu je ukazana u novopazarskoj Opštoj bolnici i uspešno se oporavlja.

Izvor: Blic.rs
Foto: Twitter/BOKiNFO

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter