Izvor: Kurir.rs
11.01.2023 u 11:53
0

NOVI DETALJI UBISTVA U DOMU ZA STARE U ZEMUNU: Rastrzanog penzionera (89) osoblje jedva odvojilo od žrtve!

Nikola N. je uhapšen i određeno mu je zadržavanje.

Korisnik Gerontološkog centra u Zemunu Nikola N. (89) koji se sumnjiči da je sinoć ubio drugog korisnika mobilnim telefonom, navodno je u tu ustanovu doveden samo dan ranije. Kako naš izvor otkriva, on je bio u obaveznoj trodnevnoj izolaciji, koju prolaze svi novi stanovnici doma za stare.

OBRUČ SE STEŽE OKO UBICE IVANE SA ZVEZDARE: Policija na tragu licu koje je osumnjičeno za njeno ubistvo!

– Nikola N. koji je smešten samo dan ranije, prema prvim informacijamanije poznavao čoveka kog je ubio, niti su se ikada ranije sreli. Ubijeni V. N. (87), inače je bio nepokretan i nije ustajao iz kreveta. Motiv napada za sada nije poznat – otkriva sagovornik.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Stravičan zločin, podsetimo, dogodio se sinoć oko 22.15 sati, u sobi u kojoj je V. N. ležao.

– Oni nisu bili cimeri, najverovatnije je Nikola N. izašao iz sobe u kojoj je bio u izolaciji i otišao u sobu u kojoj je ležao V. N. Kada je osoblje uletelo u sobu u kojoj se zločin dogodio, jedva je obuzdalo Nikolu N., odvuklo ga od kreveta u kom je ležao V. N. i nekako uspelo da ga smiri do dolaska policije. Urlao je da mu je čovek kog nikada pre nije video, nešto ukrao – otkriva sagovornik Kurira.

Nikola N. je uhapšen i određeno mu je zadržavanje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter