Izvor: Happy BSC
18.01.2022 u 16:37
0

NOVI PAZAR: Isključeno više vozača zbog vožnje pod dejstvom alkohola ili narkotika

Pripadnici Policijske uprave u Novom Pazaru sinoć su isključili iz saobraćaja više vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola ili psihoaktivnih supstanci, kao i jednog koji je odbio da se alkotestira. 

Policija je sinoć u Ulici Stevana Nemanje, zaustavila „BMV“ kojom je upravljao četrdesetjednogodišnji muškarac pod dejstvom kanabisa. Prilikom pregleda kod njega je pronađeno 1,3 grama marihuane. 

U Gradskoj ulici, dvadesetsedmogodišnji muškarac upravljao je „audijem“ pod dejstvom kokaina. 

Policija je u Tutinu isključila iz saobraćaja i zadržala do istrežnjenja dvadesetogodišnjeg i tridesetpetogodišnjeg muškarca, jedan je „audijem“ upravljao sa 1,30 promila alkohola u organizmu, a drugi neregistrovanim „audijem“ upravljao, kako se sumnja, pod dejstvom alkohola, jer je odbio da se alkotestira. 

Vozačima je određeno zadržavanje i protiv njih će biti podnete prekršajne prijave iz Zakona o bezbednosti saobraćaja. 

Takođe, sinoć je u Muru, tridesettrogodišnji muškarac upravljajući kamionom pod dejstvom alkohola sleteo s puta i lakše se povredio. Lake povrede je zadobio i njegov suvozač. 

Protiv vozača, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneta je krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje javnog saobraćaja. 

U ulici Svojbor, pedesettrogodišnji muškarac je isključen iz saobraćaja jer je zatečen da upravlja „opelom“ sa 1,13 promila alkohola u organizmu. 

Iz Policije apeluju na vozače da poštuju saobraćajne propise, jer na taj način čuvaju svoj i živote drugih učesnika u saobraćaju. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter