Izvor: INFORMER
01.04.2024 u 18:38
1

NOVO OTKRIĆE POTRVRĐUJE SPEKULACIJE O MOTIVIMA: Dankina porodica je u velikim dugovima, a imaju i dobre kontakte sa Rumunima

Nestanak male Danke Ilić (2) potresao je celu Srbiju, ne samo zbog činjenice da ne može da se uđe u trag detetu, već i zbog velikog broja spekulacija i kontradiktornosti koje prate ovaj slučaj.

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je u utorak, 26. marta ove godine, u Banjskom Polju, malom mestu nadomak Bora. Meštani ovog kraja ne pamte ovakvu dramu, neizvesnost i strah kakav osećaju poslednjih dana.

Kako javlja dopisnica , oni su i dalje u neverici i niko od njih ni u snu nije mogao da nasluti da će dete od dve godine tek tako da se zagubi.

Posebnu brigu im budi to što se sedmi dan od prijave nestanka još se ne zna gde se tačno nalazi mala Danka kao i pod kakvim okolnostima je ona nestala.

KOMŠIJE KOMENTARIŠU DA JE DANKA SIGURNO OTETA: „IZA OVOG STOJI NEKO KO PORODICU JAKO DOBRO POZNAJE“

 

Iako srpska policija ne gubi nadu, kao i svi naši građani, i još češlja svaki pedalj u Banjskom Polju, Boru i okolini, među meštanima ovog kraja pojavljuju se mnoga nagađanja i teorije za ovaj nesvakidašnji slučaj.

Jedno od takvih nagađanja, koji se najglasnije čuje na ulicama Bora i okoline, jeste da je Dankina porodica bila u velikim dugovima.

Ova teorija navela je meštane na razmišljanje da li je način na koji su mogli da se „iščupaju“ iz dugova zapravo prodaja deteta, ali niko od građana to ne može da prihvati.

– Čuo sam da su u veoma velikim dugovima, pa da je to razlog zbog kojeg je dete možda prodato. Pouzdano znam da imaju kontakte sa Rumunima, i to sa očeve strane, pa se pitam odakle na snimku iz Beča baš dve državljanke Rumunije – rekao je za Informer jedan meštanin Bora.

Ovaj Boranin, vidno uznemiren i očiju punih suzao dodao je tvrdnju koja ledi krv u žilama:

– Inače, verujte mi, ovo hladnokrvno ponašanje članova porodice nije normalno! To je dete, nije bilo koja stvar pa da se zagubi. Kako neko može, kao na primer otac i deda, mirne duše u nedelju da prate rukometnu utakmicu?! Da li im je to jedina briga u životu?! – istakao je ljutito ovaj meštanin.

Podsetimo, jedan naš čovek koji živi u Beču, uočio je devojčicu nalik Danki na jednom autobuskom stajalištu, a koja je bila u pratnji dve Rumunke.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “NOVO OTKRIĆE POTRVRĐUJE SPEKULACIJE O MOTIVIMA: Dankina porodica je u velikim dugovima, a imaju i dobre kontakte sa Rumunima”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter