Izvor: Informer
24.11.2021 u 10:44
0

OBEĆAO JOJ DA ĆE SE VENČATI, A SAD GA TERETE ZA OBLJUBU MALOLETNICE: Imala je samo 13 godina, a on 27

Martin O (27) iz Niša pobegao je iz zemlje i za njim je raspisana poternica nakon što je optužen da je prošle godine zaveo devojčicu koja je tada imala samo 13 godina, pa je mesecima imao seks sa njom. 

Martinovi roditelji su, inače, bili hranitelji nesrećnoj devojčici, a on ju je zaveo obećavajući joj da će se venčati. Tereti se za obljubu deteta, za šta mu preti od pet do 12 godina robije.

Brat sve otkrio
Kako smo saznali, Viši sud u Nišu je 19. novembra raspisao poternicu za Martinom. Poternica je raspisana pošto se optuženi nije pojavljivao na glavnom pretresu, a policija ga nije našla na adresi stanovanja, pa nije bilo moguće njegovo privođenje u sud.
Prema nezvaničnim saznanjima, on je pobegao u inostranstvo avionom, sa niškog Aerodroma „Konstantin Veliki“.

Martin je uhapšen 24. jula prošle godine zbog sumnje da je četiri meseca imao seksualne odnose sa 13-godišnjakinjom koja je u njegovoj porodici bila na hraniteljstvu. Neprikladnu ljubavnu vezu razotkrio je tada 16-godišnji brat devojčice, koji je zbrinut u istoj porodici.

Martin je na saslušanju priznao da je više puta obljubio devojčicu, ali pravdao se da je sa njom u ljubavnoj vezi i da planiraju zajednički život?!? Utvrđeno je, međutim, da je on zapravo zloupotrebio naivnost devojčice i nagovorio je na seks. Pritom, maloletnica uopšte nije bila svesna u šta se upustila, jer joj je on govorio da su oni „momak i devojka“, te da će se venčati.

 Oni su koristili svaku priliku za seks, kada god bi ostali sami. S vremenom su postajali neoprezniji, pa je devojčicin brat posumnjao da se nešto dešava između njegove sestre i Martina, a onda ih je jednom prilikom i zatekao na delu. Pozvao je svoju baku, koja živi u jednom niškom selu, i rekao joj šta je video. Zaprepašćena žena je otišla u policiju i prijavila Martina, koji je odmah uhapšen – objašnjavaju naši sagovornici iz istrage.

Tražila strogu kaznu
Međutim, baka zlostavljane devojčice zatražila je da Martin bude najstrože kažnjen.

– Očigledno je tim hraniteljima bio cilj da sinu nađu ženu, a ne da čuvaju moju unuku. Zašto taj Martin nije našao devojku svojih godina, nego dete – rekla je ova žena prošle godine.
Goran Đorđević, advokat koji po službenoj dužnosti zastupa Martina, potvrdio je da je njegov klijent nedostupan sudu.

– Saznao sam da je za njim raspisana poternica pošto je MUP ustanovio da se ne nalazi u zemlji. Nikakvih saznanja nemam gde se trenutno nalazi i kada je napustio državu – kazao je Đorđević.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter