Izvor: Blic.rs
10.12.2020 u 07:44
0

OBRT U ISTRAZI UBISTVA BRAĆE ZBOG TARTUFA: „To je jako čudno“

Braća Dejan (38) i Nebojša E. (36) iz Jarka osumnjičeni su za ubistvo braće Predraga (43) i Stanislava Jeličića (37) iz Futoga. Krvava drama odigrala se nakon sukoba u šumi zbog tartufa u Jarku.

NAJVAŽNIJE DANAS

VEČERAS JE POČEO KVIZ „NASLOVNA STRANA“! Ovo je prvih 20 srećnih dobitnika!

EKSKLUZIVNO! DR NESTOROVIĆ OTKRIVA U EMISIJI „POSLE RUČKA“: Nepostojanje antitela ne znači nepostojanje imuniteta

SEDNICA KRIZNOG ŠTABA U PETAK: Razmatraju se NOVE MERE

NESTOROVIĆ I ADVOKAT BOROJEVIĆ SLOŽNI: Samo obdukcija može pokazati uzrok smrti

ALBANCI NAČISTO POLUDELI! Ministar spoljnih poslova traži izvinjenje od Srbije!

RUSI NAPRAVILI BRZI TEST ZA KORONU! Za samo 18 minuta daje precizan rezultat!

Osumnjičena braća su na saslušanju pred tužiocem odlučili su da se brane ćutanjem. Njima je određen pritvor do 30 dana, a svi su ostali zbunjeni zašto su sada zanemeli kada su prvo ispričali da je jedan brat pucao…

– To je jako čudno i svi učesnici u postupku su zatečeni takvim ponašanjem braće. Nepobitna je činjenica da je Nebojša nakon okršaja pozvao policiju i ispričao šta se desilo, a sada ni on niti Dejan ne žele da pričaju o tom incidentu – priča izvor blizak istrazi.

Kaže da ćutanje braće osumnjičene za ubistvo dodatno otežava istragu koja je veoma komplikovana i teška za rasvetljavanje, jer ne postoje očevici incidenta.

– Policija intenzivno radi na prikupljanju dokaznog materijala i prikupljanju svih relevantnih informacija vezanih za slučaj. Budući da ne može da se osloni na iskaz osumnjičenih, tužilaštvo trenutno gradi slučaj na osnovu dokaza, a među najrelevantnijim svakako je otisak parafinskih rukavica urađen kod Dejana i Nebojše kako bi se utvrdilo ko je zaista pucao iz pištolja – objašnjava sagovornik.

SAZNAJTE JOŠ

PROMENE U VOZAČKIM DOZVOLAMA! Pisaće da je vozač donor odgana!

AMERIČKI ZVANIČNICI „TORPEDOVALI“ FAJZER I BIONTEK! Njihova vakcina nije za osobe sa ALERGIJAMA!

DOBRE VESTI! Ruski lekari napravili lek koji suzbija kovid 19!

ANKARA TRAŽI POMOĆ: Rusija umešala prste

AMERIČKA VOJSKA SAOPŠTILA! Srušio se borbeni avion!

Povodom ovog incidenta pojavili su se razni komentari na društvenim mrežama a među komentarima navodno se oglasila i (J.J.) ćerka pokojnog Stanislava koja tvrdi da su njeni otac i stric ubijeni sa predumišljajem.

– Moj tata i čiča su bili konkurencija svim ljudima u šumi, što je mnogima jasno. Dva brata koja su ubila Stanislava i Predraga Jeličića došli su u šumu sa namerom da ih ubiju … Šta će čoveku bez dozvole pištolj dok traži tartufe ??? Hoću svi da znate da Stanislav i Predrag nisu bili naoružani taj dan jer nisu imali nameru da ubiju, oni nisu naučeni prvenstveno da ubiju čoveka. Futog pun ljudi je šokiran sa tim vestima – napisala je navodno Stanislavova ćerka.

U policiji i nadležnom tužilaštvu nisu želeli da komentarišu navode Stanislavove ćerke zato što bi to moglo da ugrozi dalji tok istrage.

– Braća su uhapšeni zbog sumnje da su počinili krivična dela teško ubistvo i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Policija nastavlja rad na utvrđivanju svih okolnosti u vezi ovih krivičnih dela – kratko je rečeno u policiji.

Navode pojedinih medija da je Dejan E. od ranije poznat policiji po raznim krivičnim delima demantovao je izvor blizak istrazi.

– Svi vinovnici ovog incidenta imali su neke manje prekršaje u svojim dosijeima sem Dejana kojeg je brat Nebojša u prvom telefonskom razgovoru sa policijom označio kao ubicu. Jedini Dejan nema ni krivičnu ni prekršajnu prijavu – objašnjava sagovornik.

OVO MORATE ZNATI

IVAN KONTIĆ SASLUŠAN: Evo kada se odlučuje da li će u pritvor za prebijanje

EUROPOL NAŠAO DOKAZE! Pola timova u ligi namešta utakmice!

BRZA AKCIJA SPECIJALACA U BEOGRADU: Uhapsili šestoricu koja su kod Aranđelovca nožem izboli čoveka (40)

NEVIĐENI SKANDAL! Falsifikovali testove za koronu!

O tome da su se svi poznavali od ranije posvedočila je majka pokojnih Predraga i Stanislava Radojka, koja je izjavila da su duže vreme sarađivali.

– Znam iz priče da su sa Dejanom i Nebojšom odavno sarađivali, pogotovo moj Stanislav koji je, koliko znam, jednom od njih prodao jednog psa a drugom poklonio kako bi tražili tartufe. Svi koji su poznavali moje sinove znaju da nisu nikada bili nasilni niti su ikada tražili kavgu. Prosto ne mogu da poverujem u tu priču da su moji sinovi tako napali te druge momke bez razloga. No, šta se tamo zapravo desilo samo oni znaju i nadam se da će istina izaći na video – rekla je Radojka.

Podsetimo, braća E. osumnjičeni su da su u nedelju oko 8.30 ujutru zbog sukoba oko tartufa ubili braću Jeličić koji su ih navodno napali priborom za otkrivanje skupocenih gljiva. I Dejan i Nebojša su završili u opštoj bolnici u Sremskoj Mitrovici sa lakšim telesnim povredama a trenutno se nalaze u pritvoru u Sremskoj Mitrovici.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter