Izvor: rts
05.04.2024 u 22:16
0

SNIMAK PRIVOĐENJA NA SASLUŠANJE: Pogledajte kako je izgledao dolazak u sud osumnjičenih za ubistvo DANKE ILIĆ (VIDEO)

Dvojica osumnjičenih za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić u Banjskom polju kod Bora dovedeni su u Više javno tužilaštvo u Zaječaru kako bi bili saslušani

Njima je u četvrtak, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru, PU u Boru odredila zadržavanje zbog postojanja osnova sumnje da su 26. marta lišili života Danku Ilić

Nakon što je policija uhapsila osumnjičene za ubistvo devojčice, nastavljena je potraga za njenim telom. Desna strana puta koji vodi od Banjskog Polja ka Boru, kod deponije, mesto je najintenzivnije potrage. Pretražena i imanja u selima iz kojih su uhapšeni.

Građani Bora sinoć su ispred Doma kulture palili sveće i polagali cveće u znak sećanja na malu Danku Ilić, neki od njih su i plakali dok su to radili, i stariji i mlađi. Bilo je nekoliko balona u obliku srca, a odavanje pošte devojčici nastavljeno je jutros, a u jednom trenutku se pojavio i njen otac, Miloš Ilić.

Podsetimo, potraga za devojčicom Dankom Ilić pokrenuta je 26. marta nakon što je njena majka prijavila da je nestala sa imanja u Banjskom polju.

Usledila je opsežna potraga terena, policija je obavila razgovor sa svedocima, a kada se pojavio snimak iz Beča na kom se našla devojčica koja podseća na Danku Ilić, potraga je proširena i na Austriju.

Austrijska policija saopštila je da je utvrđeno da dete sa tog snimka nije Danka Ilić. Dan kasnije, Vučić je saopštio da je Danka ubijena, da su dve osobe privedene i da su priznale zločin.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter