Izvor: Kurir
16.11.2023 u 17:51
0

ODJEKNULA BOMBA NA SEVERU KOSOVSKE MITROVICE: Građane uznemirila detonacija usred noći, pretpostavlja se da je bačena RUČNA BOMBA

U blizini centra za registraciju vozila u severnom delu Kosovske Mitrovice tokom protekle noći oko ponoći, aktivirana je eksplozivna naprava, čime je načinjena materijalna šteta na objektima, ali srećom nema povređenih.

Eksplozija se dogodila u blizini naselja Tri solitera.
Stanovnici obližnjih zgrada preneli su medijima da ih je probudila silina detonacije, a da su kasnije primetili štetu na prozorima, načinjenu verovatno gelerima.

Stanovnici obližnjih zgrada izjavili su za medije da ih je probudila silina detonacije, a da su kasnije primetili štetu na prozorima, načinjenu verovatno gelerima.

Detonaciju je medijima potvrdio i zamenik komandira policije za region Sever Veton Eljšani, dodajući da je patrola policije ustanovila mesto događaja i da se verovatno radi o ručnoj bombi.

U centru za registraciju vozila u Mitrovici od prvog decembra obavljeno je 1.860 pregleda za prenos vozila sa srpskih tablica na lokalne „RKS“ tablice.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter