Izvor: alo
31.03.2024 u 17:52
0

OGLASIO SE DANKIN PRADEDA: Ne bi ona sama mogla daleko da ode sigurno je neko oteo

Napominje i da je vest o Dankinom nestanku dobio od svog sina

Napominje i da je vest o Dankinom nestanku dobio od svog sina

Deda majke Danke Ilić bio je u porodičnom dvorištu kuće u Brestovcu. Sa teskobom u glasu i suzama u očima on je pričao za „Blic“ o nestaloj devojčici i potrazi za njom.

– Video sam da se pojavio snimak na kojem je navodno moja unuka, ali ja u to ne verujem dok je ne vidim svojim očima – priča sagovornik.

On se potom osvrnuo na dan kada je njegova unuka nestala.

– Ona je jako mala, nije imala gde da ode. Ja mislim da je Danka oteta. Do pre smrti moje žene, mi smo živeli u toj kući u čijem dvorištu je unuka nestala. Ne bi ona sama mogla daleko da ode, teren nije prohodan – navodi devojčicin pradeda.

Napominje i da je vest o Dankinom nestanku dobio od svog sina, te da je celu noć tragao za unukom.

– Mnogo sam se potresao kada sam čuo da je nestala, ali sve vreme ne gubim nadu. Želim da pronađu našu Danku što pre, mnogo nam nedostaje – zaključuje pradeda devojčice.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter