Izvor: Alo.rs/Republika
02.10.2023 u 17:44
1

U ŠOKU SAM: Oglasio se narodni poslanik čiji je SIN uhapšen zbog ubistva policijskog inspektora

Otac mladića koji je ubio inspektora da je u šoku, i da ne zna šta se desilo.

JEZIVO NASILJE U PORODICI: Kraljevčanin nasrnuo na oca (67), pa nožem napao brata (31)

Nikola Kokanović, sin Zorana Kokanovića, člana Socijalističke partije i narodnog poslanika, uhapšen je zbog osnovane sumnje da je sinoć hicima iz pištolja ubio policijskog inspektora Nenada Markovića.

Pema nezvaničnim informacija, oni nisu bili u sukobu.

Otac mladića koji je ubio inspektora da je u šoku, i da ne zna šta se desilo.

– Desilo se, ne znam detalje, u šoku sam. Molim Vas za razumijevanje – poručio je Zoran Kokanović narodni poslanik, otac mladića koji je ubio inspektora.

Podsjetimo, policijski inspektor Nenad Marković ubijen je noćas u Bijeljini, a za sada su uhapšene četiri osobe koje se dovode u vezu sa ubistvom. Među njima je i osumnjičeni Nikola Kokanović koji je i ranije osuđivan za više krivičnih djela.

Da podsjetimo, načelnik Odjeljenja za hirurške grane bijeljinske Bolnice Milan Todorović rekao je da je policijski inspektor Nenad Marković (38) u ponoć dovezen u bolnicu bez znakova života.

Kako kaže Todorović, policijski inspektor dovezen je sa dve rane.

Todorović je rekao da je Marković preminuo nakon prijema i trijaže.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “U ŠOKU SAM: Oglasio se narodni poslanik čiji je SIN uhapšen zbog ubistva policijskog inspektora”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter