Izvor: Kurir.rs/Newsnation
19.01.2023 u 14:07
0

OKIĆENA JELKA, DEČJA FLAŠICA S MLEKOM I SABLASNA TIŠINA: Prve fotografije kuće Volšovih otkako se dogodila tragedija!

Američki mediji su preneli i da pomenuta kuća nije više mesto zločina kao i da je neobično to što je sam Brajan dozvolio policiji da prečešlja celu kuću u kojoj na prvi pogled nije bilo ničeg neobičnog.

Bostonska TV mreža Njuznejšn prikazala fotografije na kojima se vidi kuća nestale Ane i optuženog Brajana Volša koju su rentirali u komšiluku, u Kohasetu kod Bostona, pošto je njihova izgorela.

ČUVENA OGRLICA ANE VOLŠ ŠALJE BRAJANA NA DOŽIVOTNU ROBIJU? Bila joj je verna svakodnevno, a sada je i jedan od ključnih dolaza! (FOTO)

Oni su u toj kući živeli sa svoja tri sina – od dve do 6 godina. Ana je radnim danima zbog posla u agenciji za nekretnine koristila kuću u Vašingtonu koju su posedovali planiravši da se uskoro svi zajedno tamo skuće i presele.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Exclusive photos: Walshe home no longer a crime scene | Banfield

NewsNation's "Banfield" exclusively obtained photos from inside the Walshe house. The partially decorated Christmas tree is still up and a jack-o'-lantern can be seen on the kitchen table. There is also a 3/4 empty baby bottle near the front door. Crime scene tape can be seen on the front and back doors of the house even though it's no longer a crime scene. #BrianWalshe #AnaWalshe #Banfield

Posted by NewsNation on Wednesday, January 18, 2023

Američki mediji su preneli i da pomenuta kuća nije više mesto zločina kao i da je neobično to što je sam Brajan dozvolio policiji da prečešlja celu kuću u kojoj na prvi pogled nije bilo ničeg neobičnog.

Luminol je bio taj koji je „otkrio“ tragove krvi jer je kuća inače bila besprekorno očišćena tako da se nijedan trag krvi nije video golim okom.

Iako je sve izgledalo normalno, detektivi su 4. januara zatražili da istraže kuću jer im je, kako se saznalo, Brajanovo ponašanje i držanje „bilo čudno“ i to je bio okidač za odluku da celu kuću poprskaju luminolom koji je otkrio strašnu istinu.

U kući je u to vreme bio Brajan sa decom, dadilja, i pas Volšovih, nemački ovčar Han.

Od dana kada je Brajan uhapšen, a decu odvela socijalna služba, u kući nije pomereno ništa, sve stoji kako je ostalo tog dana.

Podsetimo, Volš je tvrdio da je Ana 1. januara u 6.10 ujutru napustila kuću da bi uhvatila avion za Vašington i da ju je tada poslednji put video. U policijskoj istrazi ispitana je i dadilja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter