Izvor:
17.01.2017 u 23:16
0

Opasna grupa osuđena zbog zloupotreba: Dobili VIŠEGODIŠNJE KAZNE zatvora u Specijalnom sudu!

Specijalni sud u Beogradu osudio je danas na šest i po godina zatvora Željka Kosića zbog udruživanja radi vršenja krivičnih dela i produženog krivičnog dela zloupotreba položaja odgovornog lica, a Jelenu Kosić zbog istih dela na šest godina zatvora.

Ostali članovi ove grupe njih sedmoro, među kojima je i svedok saradnik, osuđeni su na kazne od 16 meseci do dve i po godine zatvora.

Istom presudom Željko i Jelena Kosić su oslobođeni od optužbe da su izvršili krivičino delo pranje novca.

Protiv ove presude okrivljeni, branilac i javni tužilac mogu izjaviti žalbu Apelacionom sudu u Beogradu, saopštio je sud.

U saopštenju se navodi da je Ljiljana Isailović Davinić osuđena na kaznu zatvora od dve godine, Branko Ðekić na godinu i 10 meseci zatvora, Predrag Brindić na godinu i četiri meseca zatvora, a Vladimir Vučičević, Zoran Avramović i Dragan Veljković su osuđeni na dve godine i tri meseca zatvora.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/InformerNovine

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter