Izvor: Kurir.rs
11.07.2023 u 08:25
0

OSTACI TELA U POSEBNIM FOLIJAMA PREBAČENI U MRTVAČNICU: Poznato kada će i gde biti sahranjena svirepo ubijena Noa Milivojev

Osumnjičeni je priznao zločin u policiji, ali se na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu branio ćutanjem, gde je potom Viši sud u Beogradu odredio pritvor do 30 dana.

Noa Milivojev (18), koja je ubijena, pa raskomadana u Ulici cara Lazara u Beogradu, biće sahranjena sutra na groblju u Kovilju kod Novog Sada.

„BIO JE LJUBOMORAN JER JE NOA POPULARNA NA TIKTOKU“: Porodica i prijatelji otkrivaju motiv zločina koji je šokirao sve

Ostaci tela tiktokerke Noe Milivojev prebačeni su danas u mrtvačnicu, odakle će ih preuzeti porodica.

– Odlučili su da je sahrane u nekim posebnim folijama i džakovima jer od nje ništa nije ostalo. Sve te džakove staviće u beli sanduk u kome će sutra biti ispraćena – istakla je rođaka.

Noa Milivojev, podsetimo, nestala je 17. juna, a delovi njenog bežiovtnog detala nađeni su 6. jula u stanu u kom je boravio njen osumnjičeni dečko O. D., inače IT stručnjak koji u vlasništvu ima tri firme.

Takođe, sumnja se da je osumnjičeni nakon svađe nožem raskomadao telo Noe Milivojev na četri dela i stavio ih u PVC kese i kutije koje je potom napunio kiselinom i držao u kupatilu stana.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter