Izvor: Kurir.rs
10.07.2023 u 16:44
0

UHAPŠENI ZA LIKVIDACIJU U ZEMUNU NA SALUŠANJU: Maskiran u dostavljača hrane pucao u žrtvu EVO KAKO SE BRANIO

Nakon zločina, pobegao je motociklom sa lica mesta.

Više javno tužilaštvo u Beogradu danas je pokrenulo istragu protiv četvorice osumnjičenih za učešće u ubistvu 31-godišnjeg Milan Jorović, 21. juna ove godine u Zemunu.

– Osumnjičenima Goranu M. (26), Darku K. (26), Igoru G. (33) i Zoranu J. (26) na teret se stavlja krivično delo teško ubistvo na podmukao način u saizvršilaštvu. Svi osumnjičeni su se na saslušanju branili ćutanjem, odnosno iskoristili su svoje zakonsko pravo da ne iznose odbranu – saopšteno je iz Višeg tužilaštva u Beogradu.

Nakon saslušanja tužilaštvo je, kako se dodaje, predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da osumnjičenima odredi pritvor da ne bi uticali na svedoke, da ne bi ponovili krivično delo u kratkom vremenskom periodu, kao i jer je za krivično delo koje im se stavlja na teret propisana kazna zatvora preko 10 godina, a način izvršenja ili težina posledice su doveli do uznemirenja javnosti, koje može ugroziti nesmetano i pravično vodjenje krivičnog postupka, a Goranu M. i zbog opasnosti od bekstva.

Oni se sumnjiče da su u više navrata pratili i opesrvirali žrtvu, a 21. juna se G. M. maskirao u dostavlјača hrane, motorom prišao do oštećenog i iz vatrenog oružja u njega ispalio više metaka, usmrtivši ga.

Nakon zločina, pobegao je motociklom sa lica mesta.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter