Izvor: BSC Happy
10.04.2024 u 09:30
0

HAPŠENJE U ZEMUNU: U velikoj policijskoj akciji pronađeno 20 KILOGRAMA DROGE I ORUŽJE (VIDEO)

Policija na Novom Beogradu uhapsila je Đ. B. (43) zbog neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Policija je pretresom stana osumnjičenog u Zemunu zaplenila oko 20 kilograma biljne materije za koju se sumnja da je marihuana spakovane u 42 paketa, manju količinu tableta nalik na MDMA, kesu sa praškastom materijom za koju se sumnja da je amfetamin, kao i 20 špriceva sa tečnom materijom nalik na kanabisovo ulje i vagicu za precizno merenje.

Takođe, policija je pronašla i dva pištolja sa pripadajućim okvirima i devet metaka, kao i 1.000 evra i 40.000 dinara koji, kako se sumnja, potiču od prodaje narkotika.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter