Izvor: Kurir.rs
08.07.2023 u 09:55
0

„BIO JE LJUBOMORAN JER JE NOA POPULARNA NA TIKTOKU“: Porodica i prijatelji otkrivaju motiv zločina koji je šokirao sve

Vest o stravičnom ubistvu Noe Milivojev (18) iz Kovilja uznemirila je i rastužila sve koji su je poznavali, a njena porodica otkriva detalje iz njene veze sa uhapšenim O. D.

Porodica poznate Tiktokerke Noe Milivojev (18) iz Kovilja, koju je, kako se sumnja, brutalno ubio emotivni partner O. D. (33) u svom iznajmljenom stanu u centru Beograda, kaže da Noa nije zaslužila da joj se ovo dogodi, ali i da je ranije trpela psihičko i fizičko nasilje od svog dečka. Kao mogući motiv jezivog zločina, oni navode ljubomoru.

„NOSILA JE KIKICE I MAJIČICE, NIJE IMALA DRUŠTVO ALI BILA JE KULTURNA I SVIMA SE JAVLJALA“: Meštani Kovilja žale za ubijenom Noom

Noin nestanak prijavljen je 17. juna, a 20 dana kasnije, 7. jula, policija je u stanu njenog momka pronašla njene posmrtne ostatke u plastičnim kutijama, potopljene u kiselinu. Osumnjičeni O.D. je uhapšen i danas bi trebalo da bude saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Strašna tragedija

Sestra i tetka ubijene Noe su ispričale da ih je zadesila strašna tragedija, koja nikako nije smela da se dogodi.

– Taj monstrum je Nou opčinio i vladao je njom. Išla je čak peške do njega, samo kad bi je pozvao. Trčala je i bila je jako zaljubljena u njega, toliko da mu je sve verovala – kažu one uglas, u isto vreme i tužne i ljute:

– Iskorišćavao ju je i radio s njom šta je hteo. Naša mala devojčica, slepo mu je verovala. Ubio ju je jer je bio ljubomoran na svaki njen korak.

Kako nam dalje pričaju uplakane rođake, Noini roditelji su neutešni nakon gubitka ćerke.

Ona je bila jedna mila i dobra devojčica, koja nikome ništa nažao nije učinila. Jadni ljudi ne mogu da dođu sebi. Zamislite da neko vam ubije dete? Zlotvor je iskasapio. Živu je seckao na komade. To nije ljudsko biće. Zamislite koliki monstrum morate da budete da biste tako nešto uradili?!

Rođake kažu da je policija 7. jula pozvala Noinog oca i obavestila ga da mu je dete pronađeno mrtvo.

– On i Noina mama, kao i baba i deda, obukli su crninui otišli za Beograd. Treba DNK analiza da se radi. Ne znamo šta da mislimo, kao da sanjamo, i sve se nadamo da je neće identifikovati i da to ipak nije ona, ali nažalost jeste – kaže rođaka.

Osumnjičeni je, prema rečima izvora, odranije poznat kao problematičan, a Nou je, prema svedočenjima njenih bližnjih, tokom veze često tukao i maltretirao.

– Čupao je za kosu, udarao štakama. Dolazila je kući modra i izubijana, ali ga je volela – kaže izvor.

Nije izašla iz stana

Kako su ispričali naši izvori, ali i Noina mama, ona je 17. juna otišla kod svog dečka.

Ušla je u njegov stan, ali nije nikada izašla. Komšije su je videle pre oko dve nedelje, što se poklapa sa danom nestanka. Kako su posvedočili, iz stana O. D. se čula galama, svađa, a Noa je navodno vikala da će polupati sve stanove u zgradi ako joj ne vrati stvari – otkriva izvor:

– Komšije su ispričale i da su narednih dana, svakodnevno, viđali O. D., ali ne i njegovu devojku. O. D. su viđali kako nosi crne kese sa ženskom odećom, pa su pomislili da stvari nosi devojci. Komšije su ispričale i da su od 17. juna pa sve do hapšenja viđale komšiju O. D., koji je delovao kao i uvek, sasvim opušteno i rasterećeno.

Naš izvor podseća i da je policija nakon Noinog nestaka obavila razgovor sa O. D., ali da je on tada lagao da njegova devojka nije ni došla kod njega i da ne zna gde je.

– On je tada izjavio da Noa nije dolazila kod njega nekoliko dana jer su u svađi. U tom prvom ispitivanju naveo je i da je znao da nasrne na nju, ali da su to sve bile, navodno, samo ljubavne svađe koje bi oboje ubrzo zaboravili. U tom prvom razgovoru delovao je uverljivo i na sva pitanja inspektora je odgovorio sasvim normalno i bez ustezanja – kaže sagovornik i dodaje da je policija, kako su dani odmicali, dolazila do novih saznanja, te da je O. D. na narednom saslušanju već počeo „da vrda“, a izjave su mu postajale kontradiktorne i nelogične.

Vadio se na alkohol i drogu

– Neke od komšija su se u međuvremenu javile policiji, kada su u medijima videli da je Noa nestala. Pritisnut dokazima. O. D. je juče priznao zločin, ali nije umeo da kaže ni kog dana se to dogodilo, ni kako ju je ubio, ali ni motiv. Navodno, rekao je da je bio pod dejstvom droge i alkohola i da mu se razum potpuno pomutio – dodaju izvori.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter