Izvor: BLIC.RS
15.09.2023 u 22:49
0

OSTAVILI GA KAO DA JE IMAO UDES: Muškarac (41) kod Kraljeva preminuo od batina, uhapšeno pet osoba

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kraljevu uhapsili su braću D. V. (25) i D. V. (26) iz Trstenika, kao i K. R. (21) iz Kruševca, Z. V. (41) i D. L. (73), obojica iz Trstenika, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo.

Sumnja se da su oni, sinoć oko 22 časa, nakonkral u i ispred jednog ugostiteljskog objekta u mestu Rudno kod Kraljeva, ušli s njim u automobil marke „folksvagen“ i dok je upravljao vozilom, zadali mu više udaraca po glavi i telu.

Potom ga je, kako se sumnja, D. V. (25) više puta posekao nožem, nakon čega je četrdesetjednogodišnjak vozilom sleteo s puta. Sumnja se da su braća D. V. i D. V. nastavili da udaraju četrdesetjednogodišnjeg muškarca koji je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta.

NOVI DETALJI UBISTVA KOD POŽAREVCA: I sin učestvovao u zločinu, policija traga za njim

Petorica osumnjičenih terete se da su, kako bi prikrili izvršenje krivičnog dela, telo četrdesetjednogodišnjaka stavili u takav položaj da izgleda kao da je nastradao u saobraćajnoj nezgodi.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Kraljevu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter