Izvor: Tanjug
01.10.2020 u 12:42
0

OSUMNJIČENI ZA SILOVANJE U BELOJ CRKVI U PRITVORU: Prete im visoke kazne!

Viši sud u Pančevu odredio je pritvor do 30 dana N. M. (21) iz okoline Pančeva i M.N. (21) iz Bele Crkve, koji se sumnjiče da su pre tri dana silovali i maltretirali 19-godišnjeg mladića, kojem su tom prilikom naneli teške telesne povrede.

Njima se na teret stavljaju krivična dela silovanje i razbojništvo.

Za silovanje je zaprećena kazna od pet do 12 godina zatvora, a za razbojništvo od tri do 15 godina zatvora, saopštilo je danas Više javno tužilaštvo u Pančevu koje je pokreunlo istragu protiv njih zbog pomenutih krivičnih dela.

OVO MORATE ZNATI

PREDSEDNIK NA GRADILIŠTU: Ovo će biti impresivna kovid bolnica (VIDEO)

VUČIĆ O VAKCINI PROTIV KOVIDA 19: Ovoliko će nas KOŠTATI doze

LONČAR OŠTRO ODGOVORIO: Nije umrlo tri puta više ljudi od korone, STOJIM IZA OVIH BROJKI!

Osumnjičenima se na teret stavlja da su u ponedeljak uveče, 28. septembra, u Beloj Crkvi silom i pretnjama prinudili oštećenog mladića na polne odnose, a potom mu silom oduzeli mobilni telefon kako bi sebi pribavili imovinsku korist.

Tom prilikom mladiću su zadali teške povrede po telu.

Nakon saslušanja, njima je određen pritvor da ne bi uticali na oštećenog i svedoke, da ne bi ponovili krivično delo, kao i zbog uznemirenja javnosti, precizira se u saopštenju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter