Izvor:
06.10.2023 u 22:20
0

OTAC I SIN IZ SRBIJE UHAPŠENI U ITALIJI NAKON 8 GODINA BEKSTVA: Policija ih tipovala, pa uhapsila na neočekivan način! Evo i zašto

Državljanin Srbije (46) i njegov sin (25) uhapšeni su u Napulju, u Italiji, zbog brojnih pljački koje su počinili u toj državi. Njima je, kako prenosi italijanska „casertanews“, policija ušla u trag u blizini kružnog toka „Arzano“.

– Otac i sin su planirali da napuste Italiju i zaustavljeni su u automobilu stranih tablica koji je potom oduzet jer se ispostavilo da je korišćen tokom pljački – objašnjava izvor italijanskih medija.

Kako dodaje, policija je osumnjičene fotografisala i uzela im otiske prstiju, nakon čega je potvrđen njihov identitet i otkriveno je da su bili na poternici zbog krivičnih dela.

– Otac je osuđen na 30 meseci zatvora, dok je sin dobio devet godina, kao i novčanu kaznu od 900 evra za brojne pljačke od 2006. do 2015. godine u provincijama Avelino, Kazerta, Benevento i Novara – objašnjava sagovornik tamošnjih medija.

Osumnjičeni dvojac iz Srbije će kaznu služiti u zatvoru „Santa Marija Kapua Vetere“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter