Izvor: Kurir.rs
23.06.2023 u 11:16
1

„JEDNOM ĆEMO PONOVO BITI ZAJEDNO I NEĆU TE PUSTITI IZ ZAGRLJAJA“: Otac ubijene Ivane se oglasio i još jednom slomio srca

Prošlo je šest meseci od zločina na Zvezdari u Beogradu, kada je, kako se sumnja, crnogorski državljanin Jetmir Gočaj (24), ubio studentkinju Ivanu Krivokapić (26) u njenom iznajmljenom stanu, pa nestao bez traga.

„CELE NOĆI SU SE ČULI JAKI KRICI IZ NJENOG STANA“: Komšinica otkriva jezive detalje iz noći kada je na Zvezdari ubijena Ivana!

Osumnjičeni mladić iz Gusinja još nije pronađen, a mesecima nema novih zvaničnih informacija o istrazi ovog zločina, a otac ubijene devojke oglasio se na društvenim mrežama potresnim rečima.

„Kažu da duša noću napušta telo i putuje onome koga voli, šest meseci bez najlepših očiju. Jednom ćemo ponovo biti zajedno i tamo te neću pustiti iz zagrljaja, da mi opet iznenada ne odeš“, napisao je otac ubijene studentkinje.

Podsetimo, Srbija je za osumnjičenim 13. januara raspisala poternicu, a veruje sa da je on odavno napustio i teritoriju Crne Gore.

Kako je ranije saopšteno iz Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, sumnja se da je odbegli državljanin Crne Gore, koji je radio kao vodič planinara na Prokletijama, te je tako i upoznao svoju žrtvu, 23. decembra 2022. godine između 00.37 i 5.30 časova ubio devojku, sa kojom je bio u emotivnoj vezi.

– On je navedenog dana došao do Ivaninog stana na Zvezdari gde je boravio od 11. decembra 2022. godine i ušao sa njom u verbalnu raspravu.

Onda je krenuo da joj rukama steže usta i nos dok nije izdahnula, pa je zaključao stan i ključ poneo sa sobom.

Sumnja se da je istog dana autobusom napustio teritoriju Srbije – saopštili su ranije iz tužilaštva.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “„JEDNOM ĆEMO PONOVO BITI ZAJEDNO I NEĆU TE PUSTITI IZ ZAGRLJAJA“: Otac ubijene Ivane se oglasio i još jednom slomio srca”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter