Izvor: telegraf.rs
11.01.2020 u 12:48
0

OVAJ ČOVEK JE ODGOVORAN ZA PAD AVIONA: U smrt poslao 176 ljudi!

Komandant vazduhoplovnih snaga Islamske revolucionarne garde, Amir Ali Hadžizade, kada je saznao za obaranje ukrajinskog aviona rekao je da bi „želeo da je mrtav“.

On je prihvatio svu odgovornost za tragediju.

– Pošto sam čuo za pad ukrajinskog aviona, želeo sam da umrem – rekao je Hadžizade tokom konferencije za medije.

IZVINITE, LJUDSKA GREŠKA! Iran priznao da je oborio ukrajinski „boing“

Hadžizadeh je objasnio da se nesreća dogodila u trenutku dok je zemlja iščekivala potencijalni napad Amerike.

Izvesnost sukoba između dve zemlje je nezabeležena još od Islamske revolucije 1979. godine.

Kako se navodi u prvim izjavama, ukrajinski avion je identifikovan kao dolazeći projektil, što je rezultiralo tragedijom.

AMERIKA UVODI NOVE SANKCIJE IRANU: Usmerene protiv osam viših iranskih zvaničnika

Hadžizade je naveo da je Revolucionarna garda odmah posle incidenta obavestila nadležne da je najverovatnije pogodila avion, ipak ova informacija nije bila predočena javnosti dok je mesto pada aviona istraživano.

Ni Revolucionarna garda ni vojska nisu tražile ni očekivale da incident bude skrivan od javnosti, pa je procedura bila ispoštovana, objasnio je Hadžizade.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter