Izvor: Happy BSC
04.11.2022 u 11:41
0

PIJANI I POD DEJSTVOM NARKOTIKA DIVLJALI KOLIMA PO BEOGRADU: Jedan od vozača imao više od 3 promila alkohola u organizmu!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, tokom noći u Beogradu su zaustavili i isključili iz saobraćaja trojicu vozača koji su upravljali automobilima brzinom većom od dozvoljene ili pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci.

Policija je oko 2.30 časova, na auto-putu Beograd – Novi Sad, na teritoriji Zemuna, zbog nasilničke vožnje, presretačem zaustavila „BMW“ kojim je dvadesetosmogodišnjak upravljao brzinom od 247,1 kilometar na čas, na mestu gde je ograničenje brzine 130 kilometara na čas.

POD DEJSTVOM ALKOHOLA I DROGE VOZIO BEZ DOZVOLE: Policija privela mladića (28) zbog divljanja na autoputu!

Alkotestiranjem je utvrđeno da je imao 0,42 promila alkohola u organizmu.

Zbog nasilničke vožnje iz saobraćaja je isključen i četrdesetdevetogodišnjak koji je na uglu ulica Severni bulevar i Veljka Dugoševića automobilom marke „fijat punto“, kako je utvrđeno alkotestiranjem, upravljao sa 3,52 promila alkohola u organizmu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Saobraćajni policajci zaustavili su i dvadesetdvogodišnjaka koji je u Ulici Milana Rakića upravljao „fijat puntom“ pod dejstvom kanabisa.

Protiv trojice vozača biće podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter